Sery plastrowane, pakowane w systemie darfresh

Rolada Tęczowa

Sery parzone wędzone

Rolada Ustrzycka
Rolada Tęczowa

Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni

Sery parzone

Krajan
Krajan z czarnuszką
Krajan w posypce pieprzowej

Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni

Sery typu holenderskiego


Gouda wędzony
Gouda wędzony Edamski wędzony
Łowicki wędzony
Zamojski wędzony

Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni


Batory

Batory jest wędzonym serem typu holendersko - szwajcarskiego. Ser posiada lekko kruchą konsystencję. Smak jest lekko pikantny, lekko orzechowy z wyczuwalnym posmakiem wędzenia.
Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni

Sery typu Cheddar

Cheddar
Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni
Emmentaler
Waga 100-150g
Okres przydatności do spożycia 60 dni
Salami

Sery typu Salami

Ser salami wędzony o kształcie walca wędzony o kształcie walca. Smak sera łagodny, lekko kwaskawy z posmakiem wędzenia. Zawartość tłuszczu w suchej masie nie mniej niż 40%. Zawartość wody nie więcej niż 45% Waga 100-150
Okres przydatności do spożycia 60 dni